Meylandtvissers

Infobord

Op deze pagina verschijnen belangrijke mededelingen:

Het team van de Meylandtvissers wenst u een fijn en voorspoedig visjaar met veel visgenot

De prijzen van de vergunningen in 2020 zijn iets gestegen voor de  + 17 jarige, nl 25€ (t/m het geboortejaar 2003 en vroeger),  voor jongeren veranderd er niets, 10€ (vanaf  het geboortejaar 2004 en later) 

Visvergunningen te verkrijgen in de blokhut, open alle dagen van 13.00uur tot 22.00uur behalve donderdag vanaf september 2020 sluitingsdag (zondag van 10.00uur tot 22.00uur)    

gelieve eerst een vergunning te kopen voor te vissen

vijver 1 gaat open op 21 februari 2020, en sluit op 11 november 2020, vijver 2 heel jaar open behalve bij ijsvorming

Raadpleeg steeds uw wedstrijdkalender (geen vrij vissen op wedstrijddagen op vijver 1 en 2) 

Raadpleeg ook steeds de uren dat de vijver open is (verschillende uren naargelang de tijd van het jaar)  

Naar aanleiding van het Corona virus, zijn er nieuwe richtlijnen door de regering uitgebracht, wat inhoud dat er terug mag gevist worden vanaf 4 mei, maar ook hier met de nodige afstand van elkaar, en met de nodige respect naar de andere vissers. Ook  daarom, zeker wanneer u zich ziek voelt, kom niet naar de vijver. Wedstrijden daarentegen zijn nog steeds niet toegelaten, daarom zijn ook alle wedstrijden tot nader order geannuleerd.

Hopelijk behoord dit gauw tot het verleden en kunnen we onze mooie hobby terug uitvoeren  met een gezonde lach en een gezond lichaam.

De blokhut zal terug open zijn vanaf maandag 29 juni , en dit met de nodige aanpassingen om tegemoet te komen aan de regelgeving ivm het corona virus. Volg dus steeds de aanwijzingen van de mensen aanwezig die u bedienen.

Enkele voorzorgsmaatregelen zijn, niet bestellen aan de toog, niet consumeren aan de toog, er moet dus zittend worden geconsumeerd.

Hopelijk behoord dit ook gauw tot het verleden, en kunnen we weer gezellig een pintje, of een koffie komen drinken zonder al te veel maatregelen, maar voorlopig houden wij ons aan de regels, zodat er voor ons, en voor u, geen problemen ontstaan.

Wij, het bestuur, en alle klanten, danken u voor het toepassen van de wet, en hopen u gezond en vrolijk te ontvangen. 

Het bestuur

                                                                                      

 

Bij wedstrijden moet het aas aangeboden worden op de bodem.    Sanctie niet wegen

Het nieuwe wedstrijdreglement is beschikbaar vanaf april.